DANA YAĞMURLARI | Almanya'dan gelen uyarının ardından meteorologlar sükunet çağrısında bulundu: “Neden Valencia yazdığını bilmiyorum”

EkoIte

Member
O Alman meteorolog Dominik Jung daha fazlasına sahip 20 yıllık deneyim yanında medya ve bu müdürü Q.metbir program Yüksek kaliteli hava durumu bilgileri. Nitelikleri göz önüne alındığında, önceki gün 29 Kasım beklendiğini açıkladı kıyamet yağmurları içinde Akdeniz“Valencia'nın DANA'sından daha kötü” bilgi viral oldu hızla ve ekime başladı kaos.

Yanlış bilgi

İtibaren Meteorlu yerleştirildi Jung'la iletişim için onaylamak bu korkunç tahmin, alman meteorolog şunu belirtti Yayınladığı bilgi bu değildi: “Bilmiyorum neden koyuyor Valensiya“diye şaşkınlıkla ilan etti. Sonra bilgilendirilmiş ne olduğu hakkında doğru versiyon tahminiyle ilgili: “Onlar tahmin edildi şiddetli yağmur içinde Doğu Akdenizgiden bölgede İtalya değin Yunanistaniçinden geçerek Balkanlar”.

Bu tahminAlman gazetesinde yayınlandı 'Frankfurter Rundschau' öyleydi doğru ve zaten biliyorum yerine getirildi. Onlar bekleniyordu m² başına 500 ila 1.000 litre yağış bazı noktalarda Doğu Akdenizbazılarında adımı çoktan gitmiş marka.

İspanya için tahmin

Son zamanlarda yapılan açıklamalar Dominik Jung bunu açıkça ortaya koyduk çoğu arasında viralleştirilmiş bilgi öyleydi YANLIŞ Ve? İspanya Bu güvenli: “İspanya bu olağanüstü yağışlardan etkilenmeyecek hiçbir zaman, ifadelerim çarpıtıldı” diye ısrar etti. Ancak Yunanistan'a alarm verildizaten tespit edilmiş oldukları yer şiddetli yağış ile maddi hasar ve “hala daha şiddetli yağış bekleniyor bu bölgede.”

Diğer taraftanJung bunu belirledi İspanya O zaman tamamen olacak zıt: “Günler oldukça kuru ve keyifli olacakO güneş birçok alanda tekrar tekrar parlayacak.” Düşebileceğini bildiriyor biraz yağış içinde kuzey arasında Yarımadaancak şunu doğruluyor “İspanya'da büyük fırtına beklenmiyor“Vatandaşlara güven veren bir mesaj.