JORGE KRAL TİKLERİ | Jorge Rey tüm İspanyollara bir uyarı gönderiyor: “Sizi bekliyorlar…”

EkoIte

Member
Jorge Rey Alanın en tanınmış yüzlerinden biri meteorolojik. İçerik yaratıcısı genç yaşında (17 yaşında) zaman fırtına gibi doğru tahminler sayesinde sektörün görünen yüzlerinden biri olmayı başardı FilomenaBuna rağmen başvurduğu geleneksel yöntemler ile 2021 yılının başında Cabañuelas Tercih edilen bir teknik olarak, birçok uzmanın gözden kaçırmak istemediği bilimsel titizlik eksikliğini beraberinde getirirler.



Öyle de olsa, tahminler 'Youtuber'ın kanalı ve sosyal medya profili aracılığıyla paylaştığı tek video türü bunlar değil. bildirimler Ve yansımalarher zaman özel referanslarıyla birlikte atasözü İspanyollar da Rey'in büyük bahislerinden biri ve bu sefer yazbir girişim başlatmaya karar verdi uyarı takipçilerine.


Zararlı tehdidi



Yaz sezonuyla birlikte, sıcaklıklar Ülkemizde doğanın deneyimlediği tek büyük çeşitlilik bunlar değil. Hayvanlar sınıfında haşaratGelişiyle birlikte ortaya çıkmaya başlayan bazı türler var. sıcaklıkve nüfusu gerçek olana kadar artabilecek olan zararlılar.


Yaz aylarındaki en büyük tehditlerden biri de kenelerbeslenen küçük parazitler kan misafirlerinin. İnsanlar için büyük bir sorun olarak düşünülmese de bakteriyel enfeksiyonun bulaşmasından sorumlu olan kenelerin ortaya çıkışı LymeEvet, bu gibi evcil hayvanlar için acı verici olabilir köpekler Ve kediler. “Meralarda, çayırlarda sizi beklediklerini unutmayın…” Rey, bu böceklerin videosunu da yayınladı.