KAR MARIO PICAZO | Mario Picazo haftanın verilerini aktarıyor ve bu illere kar geleceğini tahmin ediyor

EkoIte

Member
Yeni bir DANA'nın İspanya'ya gelişi önümüzdeki birkaç gün içinde zaten koydu tetikte ülkenin birçok yerine. Meteorolog Mario Picazobelirtmekten başka, yağmurlar yoğun O “Salı ile Çarşamba arasında Yarımadanın kuzeydoğusundan gizlice geçecekler“gitmek istedim daha ileri adım ve gelişi hakkında konuşun kar.

girişi DANA beraberinde olağanüstü bir şey getirecek iniş sıcaklıklar itibaren bu salı. Bazı özdeyişler ulaşamayabilir çift haneli rakamlara ulaşmakyani bir yansıtacak kış atmosferi.

Bunlar etkilenen alanlar olacak

Bu sıcaklıklarda düşüş Her şeyden önce şu şekilde fark edilecektir: dağ sistemleri arasında Yarımada. Orada olacak kar seviyesi yer alacak 1.000 metre yaklaşık olarak kuzey ve alanlarında yarımada merkezişu şekilde illeri Salamanca, Avila Ve Segovianerede 15 santimetre kar.

Ayrıca, testereler biri de biriktirebilir önemli miktarda yağış. Örneğin, Sierra Nevada üstesinden gelinebilir 20 santimetre kalın.

Kardan çok yağmur var ama dikkatli olun

gelişi kar bir iyi haber olan alanlar için bağlı olmak Bu fenomenin, ama aynı zamanda orada olduğunu da ima ediyor. riskler gelince yer değiştirmeler ve olası etkileri trafik içinde yollar.

Bu yüzden, Mario Picazo vermek istedim son kar verileri bu alanlarda birikebilir, ancak “Çok daha fazla su gelecek” diye vurgu yapıyor.